RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere si traducere automată în 110 limbi

RolaxIT > Chatboti  > RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere si traducere automată în 110 limbi

RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere si traducere automată în 110 limbi

RolaxIT Innovation, start-up focalizat pe aplicarea noilor tehnologii în business, a lansat Scriptoman, un serviciu de transcriere şi traducere automată, bazat pe Inteligenţă Artificială. Disponibil ca serviciu online, Scriptoman permite transcrierea rapidă a înregistrărilor de lungă durată şi oferă o acurateţe de peste 90%. Serviciul include un editor care semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat,  adăugate ca subtitrare la fișierele video şi arhivate pe termen lung.

Timpul de transcriere este de jumătate din durata înregistrării, iar algoritmii utilizaţi respectă regulile ortografice şi ortoepice ale limbii române și ale celorlalte limbi. Scriptoman permite transcrieri din 37 de limbi şi traduceri automate din 110 limbi şi a fost dezvoltat de o echipă locală, prin împachetarea unor servicii cloud ale unor furnizori internaţionali. Scriptoman  se adresează cu precădere mediului de business, de la media şi televiziune la call şi contact center, domenii care folosesc intens înregistrările audio/video. Serviciile sunt disponibile prin plata unui abonament lunar sau credit preplătit.

Content retrieved from: https://www.agerpres.ro/ots/2020/07/15/rolaxit-innovation-lanseaza-un-serviciu-de-transcriere-si-traducere-automata-in-110-limbi–641813.

Gheorghe Rusu
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website