RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere şi traducere automată în 110 limbi

RolaxIT > La RolaxIT  > RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere şi traducere automată în 110 limbi

RolaxIT Innovation lansează un serviciu de transcriere şi traducere automată în 110 limbi

RolaxIT Innovation, start-up focalizat pe aplicarea noilor tehnologii în business, a lansat Scriptoman, un serviciu de transcriere şi traducere automată, bazat pe Inteligenţă Artificială. Disponibil ca serviciu online, Scriptoman permite transcrierea rapidă a înregistrărilor de lungă durată şi oferă o acurateţe de peste 90%. Serviciul include un editor care semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat, adăugate ca subtitrare la fișierele video şi arhivate pe termen lung.
“Folosim o tehnologie cloud care procesează vocea pe baza unor algoritmi de Inteligenţă Artificială. Este un engine dezvoltat de un partener extern, dar pe care l-am antrenat pentru recunoaşterea tiparelor specifice limbii române, de la diacritice la topică şi punctuaţie. Complementar, oferim posibilitate adăugării unui dicţionar propriu (termeni tehnici, jargon profesional, acronime) fiecărui client şi a unui editor post transcriere, prin care să atingem un nivel superior de acurateţe. Serviciile sunt disponibile comercial prin credit preplătit sau abonament lunar, în funcţie de opţiunea fiecărui client. Pe viitor avem în plan să oferim si alte tipuri de licenţiere, inclusiv on premises pentru clienţii cu volum mare de activitate,” afirmă George Rusu, administratorul RolaxIT.

Content retrieved from: https://www.piatafinanciara.ro/rolaxit-innovation-lanseaza-un-serviciu-de-transcriere-si-traducere-automata-in-110-limbi/.

Gheorghe Rusu
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website