De ce să construiești un Chatbot?

RolaxIT > Chatboti  > De ce să construiești un Chatbot?
De ce să construiești un Chatbot?

De ce să construiești un Chatbot?

În cronologia istoriei Chatbot, anul 2020 va fi amintit ca fiind anul în care chat-urile și-au făcut prezența greu de ignorat. Una dintre cele mai discutate și vizionate reclame din Super Bowl 2020 a fost cea pentru Amazon Alexa cu Ellen DeGeneres și Portia de Rossi. Când o companie decide să plătească milioane de dolari pentru o reclamă de 30 de secunde difuzată în timpul unei pauze, trebuie să existe mai multe motive în spatele acesteia.

Și nu doar Amazon, dacă te uiți în jur, aproape toți giganții tehnologici precum Google, IBM, Facebook sau Microsoft investesc puternic în cercetarea și dezvoltarea chatboților și platformelor chatbot.

AI Chatboți sunt probabil una dintre cele mai promițătoare cazuri de utilizare a procesării limbajului natural (NLP) în prezent. Ele marchează, de asemenea, un punct semnificativ în evoluția tehnică a sistemelor de răspuns la întrebări (Q&A).

Chiar dacă chatboții au existat încă din anii 1960 (citiți mai multe despre „ELIZA” primul chatbot), creșterea recentă a utilizării platformelor de mesagerie precum Whatsapp, Facebook Messenger, Slack, Twitter, Telegram etc. oferă companiilor o mare oportunitate de a-și simplifica și furniza serviciile printr-o nouă interfață cu utilizatorul. În același timp, utilizând chatboți, se  reduc costurile de asistență pentru clienți și oferă, de asemenea, o oportunitate de branding.

Pentru utilizarea sistemelor chatbot în relaţiile cu clienţii vă stăm oricând la dispoziţie. RolaxIT deține o galerie impresionantă de chatboți, ce acoperă cele mai diverse domenii de activitate: administrativ, bancar, imobiliar, sănătate, juridic, horeca etc. We bring the future today!

Gheorghe Rusu
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website